2. nacionalno tekmovanje Brainobrain

 

Naši učenci se udeležujejo tekmovanj tudi v lastni režiji ali v sodelovanju z različnimi klubi izven domene šole. Ponosni smo na dosežke naših učencev neglede na to ali jih dosegajo v šoli ali izven šole. S ponosom objavljamo elektronsko pošto, ki smo jo prejeli ob uspehu našega učenca Vita na  2. nacionalnem tekmovanju Brainobrain in se pridružujemo čestitkam!

 

Spoštovani,

z velikim veseljem vam sporočamo, da se je vaš učenec VITO KLINE, v nedeljo, 8.aprila, v Ljubljani udeležil 2. nacionalnega tekmovanja Brainobrain, Brainobrainfest 2018,  kjer je je osvojil srebrno medaljo.

Tekmovalo je 290 otrok iz vse Slovenije . Otroci so tekmovali v računanju in so bili postavljeni pred velik izziv, saj so morali v 3 minutah rešiti čim več računov, tisti iz nižjih stopenj  s pomočjo abaka, otroci iz višjih stopenj, pa s pomočjo vizualizacije (abak si predstavljajo v mislih).

Mariborski Brainobrainovci so se odlično odrezali. Osvojili so 11 Champion nagrad , 16 zlatih medalj in 11 srebrnih medalj.

“Tekmovanje je namenjeno predvsem temu, da otroci sami vidijo, kako skozi leto napredujejo. Da vidijo, kako lahko s trudom in osredotočenostjo dosežejo in izboljšajo svoje cilje.,” je o tekmovanju povedal ustanovitelj programa Anand Subramaniam, ki je Slovenijo obiskal zaradi Brainobrainfesta.

Brainobrain v otroku prebuja genija

Tekmovanje brainobrainovcev pa nikakor ni le matematično tekmovanje, prej prikaz osredotočenosti in napredka otrok v programu Brainobrain. Ta skrbi za miselno gimnastiko v najpomembnejših letih razvoja možganov, povečuje možgansko kapaciteto, spodbuja razvoj obeh polovic otrokovih možganov in krepi pomembne življenjske veščine, ki jih večina usvoji šele po končani fakulteti ali nikoli. Metoda Brainobrain je nedavno prejela prestižno nagrado “Best Kids Education Brand Award” za leto 2017.

Na Vita smo zelo ponosni. Skupaj z trenerji pa z veseljem pokažemo naše Brainobrain veščine tudi vam.

 

Lep pozdrav,

Tamara Rašl,

licencirana trenerka Brainobrain Maribor

 
 
 

#To sem jaz

 

Eladina

 

365 dni telovadimo vsi

 

Eduroam

 

Prijava za urednike spletne strani

AAI Prijava

 
 
 
Dostopnost