Športni program »Hura, prosti čas« je namenjen mladim od predšolskega obdobja do študija, ki želijo svoj prosti čas po pouku, ob koncu tedna in med počitnicami preživljati v družbi vrstnikov na športnih površinah. S programom se želi ponuditi mladim kakovostno športno ponudbo, ki v ospredje postavlja množičnost, druženje in pestro ponudbo športnih vsebin.

V košarkarski šoli Miklavž nam je vse to uspelo. V petnajstih dneh, kolikor je trajal program, so se športnih aktivnosti udeležili tako predšolski kot osnovnošolski otroci, svoje mesto v naši »ponudbi« pa so našli tudi srednješolci in študentje. V obdobju od 26. 6. do 10. 7. smo opravili kar pet pohodov na Pohorje, deset dni pa smo preživeli v športni dvorani in v športnem parku. Poudarek je bil seveda na košarki, otroci pa so igrali tudi namizni tenis, nogomet, odbojko, razvijali koordinacijo in motoriko. Veliko časa so imeli otroci za igro, predvsem pa so neizmerno uživali.

Aktivne počitnice so v celoti uspele, veselimo pa se že naslednjih aktivnih počitnic, ki bodo potekale od 20. do 29. 8. 2021.

    

Več slik najdete na spodnji povezavi:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=SportnoDrustvoKosarkarskaSolaMiklavz&set=a.6412192402139547